LAADPALEN NODIG?
WIJ ONTZORGEN U VOLLEDIG

Wij laten u graag zien hoe u een goed, slim en veilig systeem aanschaft waarmee u direct klaar bent voor de vragen in de toekomst (extra laadpalen, verschillende laadtarieven, etc.). 

Zapcom 16 1

VRIJBLIJVEND ADVIES


Van aanvraag en advies tot installatie en onderhoud, wij ontzorgen u graag volledig. Waarschijnlijk wilt u ‘laadpalen’, maar naast een oplaadpunt moet u ook gaan nadenken over zaken als de oplaadinfrastructuur (kan uw beschikbare vermogen het aantal auto’s aan...). Welke regels gelden er vanuit de brandweer? Hoe zorgen we dat iedereen de stroom betaalt die hij of zij gebruikt? Enzovoorts. Wij kunnen u precies uitleggen hoe het werkt en afhankelijk van uw vraag en wensen doorlopen wij gezamenlijk de onderstaande stappen.

1.

ADVIES EN INVENTARISATIE

2.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

3.

REALISATIE

4.

aanvullend advies en ondersteuning

inventarisatie garage

Stap 1.

ADVIES EN INVENTARISATIE

Wanneer u op zoek bent naar laadpalen voor uw VvE komen er veel vragen op u af. Wij zijn bekend met alle uitdagingen en geven graag antwoord op uw vragen. Indien nodig voeren we een locatieschouw en -inventarisatie uit om te kijken welke mogelijkheden er zijn, zodat we een situatieschets kunnen opmaken.

Vrouw computer

Stap 2.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

In de inventarisatie hebben we o.a. gekeken naar de capaciteit van uw elektrische installatie. Middels het Qcharge laadsysteem laadt u tot 3x meer auto’s op. Dat lijkt niet veel maar uw capaciteitsbehoefte kan hierdoor met 90% verminderen waardoor er vaak geen dure ingreep nodig is van uw energieleverancier in de vorm van een verzwaring.
Het systeem voorziet uw locatie in één keer van een collectieve laadinfrastructuur, waardoor we op iedere gewenste plek laadpunten kunnen hangen. Later wanneer er meer laadpunten nodig zijn, kunnen we deze toevoegen. Dit laadadvies en de bijbehorende vrijblijvende offerte ontvangt u van ons en lichten we graag toe.

Zaptec 2023 by Marthe Thu 18 Pro

Stap 3.

REALISATIE

Wanneer de offerte door u als akkoord is bevonden en al uw vragen zijn beantwoord, gaan we over tot de uitvoering. We installeren het Qcharge laadsysteem op locatie en we monteren op ieder gewenste parkeerplek een laadpunt. Na installatie van de laadpunten adviseren we u over de de afhandeling van de laadkosten en de eventueel te kiezen backoffice. De installatie word verzorgd door een erkend installeur. 

Qcharge engelsetuin 2

Stap 4.

aanvullend advies en ondersteuning

Na installatie worden de laadstations gekoppeld aan de door u gekozen backoffice. Deze zorgt niet alleen voor de verrekening van de KwH aan de gebruiker, maar is ook uw 1e hulplijn bij eventuele storingen of vragen. Met ons service- en expansiecontract bent u verzekerd van onderhoud aan uw installatie en jaarlijkse inspectie volgens de wet en regelgeving. Zo blijft uw laadinfrastructuur altijd up & running!

1000002879 Voorkeur scaled
Met Qcharge
bent u klaar voor de toekomst

Ieder moment eenvoudig uit te breiden.

Haal het maximale uit uw vermogen.

Logo Qcharge

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord.

088 030 61 00 

hou mij op de hoogte!

Qcharge powered by Eleqtron BV © 2024