Hoe zit het
met de kosten

Het Qcharge VvE laadsysteem gegarandeerd dé meest efficiënte oplossing voor uw VvE!

Het Qcharge VvE laadsysteem verdeeld de kosten onder de VvE en de gebruikers die daadwerkelijk een laadpunt willen aanschaffen. Nu of in de toekomst. De kosten voor de Qcharge laadinfrastructuur met vlakband is een collectieve investering vanuit de VvE vanaf € 350,- per parkeerplaats. Hierdoor is niet per laadpunt een eigen voedingskabel, installatieautomaat en beveiliging nodig. Dat scheelt de installateur veel werk en u een berg kosten. 

De gebruiker betaalt het eigen laadpunt en sluit een abonnement af bij een backoffice provider. De VvE heeft hierin geen kosten en krijgt maandelijks de energiekosten netjes betaald op de rekening. U kunt de laadinfrastructuur dus zien als een collectieve investering en de laadpunten juist als een individuele investering. 

Qcharge parkeergarage 1

verdeling van de kosten

Kosten voor de VVE

Collectieve laadinfrastructuur
Eenmalige investering in de collectieve laadinfrastructuur voor alle parkeerplekken van het parkeerterrein (levering en installatie).

Verzwaring van stroomcapaciteit
Eventueel benodigde verzwaring van stroomcapaciteit. Deze kan meestal voorkomen worden door onze écht slimme laadpunten.

Binnenkomende energie
De VvE is de stroomaanbieder van de laadpunten en betaald voor de binnenkomende energie.

Service & Expansiecontract
Met ons Service & Expansiecontract bent u verzekerd van goed onderhoud aan uw centrale laadinfrastructuur en de geïnstalleerde laadpunten.

Kosten voor de gebruiker

Aanschaf eigen laadpunt
De gebruiker betaalt het eigen laadpunt. Dit kan per kadastraal aangewezen parkeerplek en de prijs is voor iedereen gelijk.

Laadkosten van gebruik
De laadkosten worden door de VvE doorbelast aan de gebruiker. Hiervoor is een opslag mogelijk op het inkooptarief waardoor de investering terugverdiend wordt o.b.v. gebruikers.

Zaptec august 34 1

Subsidies

Het beleid van de overheid is er in de meeste gevallen op gericht om elektrisch rijden te stimuleren. Door de wirwar van regels is het alleen niet altijd duidelijk hoe u daar als VvE optimaal van kunt profiteren. Ook omdat de subsidieregelingen per gemeente kunnen verschillen. Hier vindt u een overzicht van huidige mogelijke subsidies. Wij vertellen u graag meer over welke fiscale voordelen er voor laadpalen zijn en hoe u subsidies kunt aanvragen.

VVE
QCharge Laadsysteem Klaar voor nu én de toekomst

Ieder moment eenvoudig uit te breiden.

Haal het maximale uit uw vermogen.

Logo Qcharge

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord.

088 030 61 00 

hou mij op de hoogte!

Qcharge powered by Eleqtron BV © 2024