Header
Vve laadoplossing

Hoe werkt onze
vve laadoplossing?

Het Qcharge laadsysteem bestaat uit de laadinfrastuctuur, oplaadpunten, een cloudomgeving voor laadmanagement (backoffice) en uiteraard service en onderhoud. Een complete oplossing voor de VvE.

GEEN INGRIJPENDE AANPASSINGEN

Qcharge reserveert geen vermogen per laadpunt maar per circuit. Er is een automatische verdeling van het beschikbare vermogen. Hierdoor is er niet direct een verzwaring in de CVZ ruimte nodig.

eenvoudig uit te breiden

Breid het aantal laadpunten eenvoudig uit op het door u gewenste moment en op de door u geselecteerde plek. 

(brand)veilige oplossing

Het Qcharge laadsysteem voldoet aan alle wettelijke verplichte punten op het gebied van veiligheid. 

Qcharge engelsetuin 2

gebruik van vlakband

Door het gebruik van de Woertz vlakbandkabel kan een centrale infrastructuur aangelegd worden voor de EV-installatie. Op deze manier bereid men dus de volledige parkeergarage voor op het later kunnen plaatsen van een laadpunt. 

Zapcom 16 1

Slimme laadpunten

Het Zaptec Pro laadpunt maakt gebruik van Dynamisch fase balancering, hierdoor word het beschikbare vermogen optimaal over de 3 fases verdeeld. Als resultaat kunnen er meerdere ev tegelijk aan het laden zijn. De laadpunten communiceren met elkaar via de Cloud en weten zo welk vermogen er beschikbaar is, welke auto welk vermogen vraagt, hoe leeg een accu is en hoeveel KWH bijgeladen dient te worden. Dit slimme proces zorgt ervoor dat iedereen tegelijk kan laden en binnen respectievelijke tijd weer met een volle accu op pad kan. 
Slim noemen we dat. 

Zaptec phase 2

de Backoffice

Via de backoffice software kunt u het stroomverbruik inzien en het KwH tarief instellen welke verrekend dient te worden met de gebruiker.

Zaptec 2023 by Marthe Thu 18 Pro

SERVICE EN ONDERHOUD

Ook na de realisatie van uw laadinfrastructuur en laadpunten, met daarbij 5 jaar garantie, staan wij voor u klaar voor service, updates, onderhoud en advies.

inventarisatie garage
Meer weten over ons laadsysteem?

Ieder moment eenvoudig uit te breiden.

Geen ingrijpende aanpassingen.

Logo Qcharge

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord.

088 030 61 00 

hou mij op de hoogte!

Qcharge powered by Eleqtron BV © 2024